• Detox lifting treatment - Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból

Méregtelenítő hatású kezelés

8 napos ampullakúra és anti-aging koncentrátum

Különösen érdemes megszabadítani a bőrt a káros környezeti hatásoktól tavasszal. A bőrnek ez a megkönnyebbülése stimulálja a regenerációs képességét úgy, hogy a fontos bőrfunkciók rendesen működhessenek. A detox hatáslát hatóvá válik a sugárzóan friss és megújult bőr megjelenésén. Kényeztesse magát ezzel az intenzív feltöltéssel, ami csökkenti a finom ráncokat és vonalakat.

1./3./5./7. nap |  Detox lifitng concentrate 

Az aktív összetevők koncentrációja a sejtek természetes életciklusának optimalizálása érdekében. Sejtkárosító folyamatok csökkentik a hasznos bőrfelszín struktúráját. A kollagén hatás segíti megvalósítani a rugalmas, sima bőr és még a megjelenése is tele van rugalmassággal és tónussal.

2./4./6./8. nap |  Detox lifitng decolleté concentrate

Az egyben méregtelenítő és ránctalanító hatású koncentrátum aktív hatóanyagokkal egy innovatív kombináció a nyak és dekoltázs kezelésére. Csökkenti a környezet okozta sejtek károsodást és védőréteget képez az oxidatív stressz ellen.  Továbbá csökkenti a kontúr vesztést és javítja a kollagén rostok hálózatát. Az egyenletesebb bőr megújult életerővel ragyog, feszesnek és tökéletesen hidratálnak látszódik.

1.-8. nap |  La cure deluxe

Magas koncentrációjú formula lifting és méregtelenítő hatással. Ránctalantó szérum, mely intenzíven támogatja a bőr regenerációját. A magas koncentrációjú formula segít belülről feltölteni a ráncokat, így a bőrt ismét frissé és fiatalossá varázsolja. A Pro-SirtI + R4-Detox-Complex innovatív hatóanyag kombinációja optimalizálja és korrekciós üzemmódban működteti a bőr- és a sejtek életfunkcióit. A kollagén- és elasztin szintézis stimulálásával.

 


Cikkszám: 1607
Kiszerelés: